Programma

Hieronder vindt u een overzicht van het programma en de sprekers. Houd deze pagina in de gaten, er vinden regelmatig updates plaats.  

08:30 - 09:30Plenair

Ontvangst met koffie en thee en netwerken

09:30 - 09:40Plenair

Kick-off
Door dagvoorzitter Donatello Piras

09:40 - 10:15Plenair

High Tech Campus
Bert-Jan Woertman vertelt over de bijzondere locatie; de slimste km2 van Nederland

10:15 - 11:30Plenair

Facts & Figures

- Presentatie van "Het Nationale Food Onderzoek" door Peter Garstenveld en Marjon Prummel
- Presentatie van consumentenonderzoek en -trends door Bas van Eekelen van GfK
- Presentatie van retailcijfers door Sjanny van Beekveld van IRI

11:30 - 12:00Plenair

Casepresentatie Grillmasters
Van tv-format tot consumenten koopgedrag. Door Cleo de Rooij van RTL Nederland

12:00 - 13:00Plenair

Lunch en netwerken
Op het tasting & experience plein

12:45 - 14:30Plenair

Trends en concepten
- Innovatief en creatief ondernemen - Ron Blaauw

- Brancheoverstijgende concepten - Edwin Blom

- Retailconcepten onder de loep - Bob Damen en Lieneke van der Laan

- De Verspillingsfabriek - Bob Hutten

14:30 - 15:15Sessie

Praktijkcases ronde 1:

1) Q & A Research & Consultancy - Frank Quix: Innoveren kun je leren

2) Dirkzwager advocaten & notarissen - Joost Becker en Mascha Timpert: De juridische kennisquiz Food

3) Briljante businessmodellen in food - Marieke van der Heijden en Floor Burgers

4) Koninklijke Horeca Nederland - Hans Kant en Arjen van den Dool: Blurring, de nieuwe toverformule?

 

 

15:15 - 16:00Sessie

Praktijkcases ronde 2

16:00 - 17:15Plenair

Trends en toekomst
Steven van Belleghem vertelt hoe de klantrelatie er in 2020 uitziet. Aan de hand van sprekende voorbeelden en een pragmatische visie, wordt iedereen ondergedompeld in de wereld van overmorgen

17:15 - 17:30Plenair

Wrap up
Dagvoorzitter Donatello Piras sluit de dag af

17:30 - 18:30Plenair

Netwerkborrel op tasting & experience plein

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.